Suna-ne! 0769 481 621
Program de lucru 8.00-18.00
Popesti - Leordeni Str.Leordeni 161 Mbis
Close
Popesti - Leordeni Str.Leordeni 161 Mbis
0769 481 621 service.teknos@gmail.com

Teknos Service

Infiintata in anul 2005 si cu o experienta in domeniul climatizarii rezidentiale de peste 15 ani, firma Teknos Consulting Group are ca obiect de activitate comercializarea aerelor conditionate, pompe de caldura, siteme de panouri fotovoltaice si prestarea de servicii aferente acestora, montaj, service si mentenanta.

Suntem parteneri autorizati de retelele de magazine Altex, Mediagalaxy, Emag,Flanco, pentru care asiguram serviciul de instalare aer conditionat, service aer conditionat si servicii de mentenanta, in Bucuresti si Ilfov.

Firma noastra dispune de personal autorizat in domeniul sistemelor fotovoltaice, de la proiectare, executie si pana la punerea in functiune.

Incepand cu anul 2022 putem comercializa si monta echipamente pentru sisteme integrate de pompe de caldura aere-aer, aer-apa si panouri fotovoltaice

Incepand cu anul 2021 ne-am extins activitatea si in orasul Iasi, comenzile si programarile putand fi facute exclusive on-line, sau telefonic.

Suntem parteneri autorizati de retelele de magazine Altex, Mediagalaxy, Emag,Flanco,pentru care asiguram serviciul de instalare aer conditionat(preplatit in magazin, on-line, sau direct la domiciliu), service aer conditionat si servicii de mentenanta.

Pentru alte informatii, ne puteti contacta completand formularul de pe site, telefonic, sau direct la sediul nostru din Popesti Leordeni, Str.Leordeni nr.161 Mbis, Popesti Leordeni.

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.